brödkorgar

20 items total
Brödform GOLD ELEGANCE 25 cm, brons, stål, Guardini
New
GD73025GEGNAM
Brödform SILVER ELEGANCE 30 cm, svart, stål, Guardini
New
GD73030SEGNAM
Brödform XBAKE 25 cm, blå, stål, Guardini
New
GD13025PBSGNAM
Baguettbricka 40 cm, set i 3 delar, de Buyer DB336603
Bakform 300 ml, brun, silikon, Lékué
283 kr
LKE0200500M10M070
Bakform 600 ml, brun, silikon, Lékué
482 kr
LKE0200600M10M017
Bakset för bröd och baguette, 3 st, brun, Lékué LKE3000085SURM017
Brödbakningsset, 4 st, de Buyer
695 kr –11 %
613 kr
DB471300
Brödform 1,8 l, 31 cm, röd vinröd, Emile Henry EH346180
Brödform 25 cm, brun, Lékué
216 kr
LKE2410525M10M017
Brödform 28 cm, brun, Lékué
247 kr
LKE1210528M10M017
Brödform 31 x 13 cm, gräddvit, Emile Henry EH026180
Brödform DELIBAKE J1640174 30 cm, Tefal
150 kr
TEFJ1640174
Brödform DELIBAKE J1640374, 30 cm, Tefal
276 kr
TEFJ1640374
Brödform PROFESSIONEL 1,85 l, non-stick, Eva Solo ES211020
Extra brödformslock, röd vinröd, Emile Henry EH348508

Bröd & limpformar - för hembakat bröd och andra söta och syrliga hembakade bakverk

Vad är bröd och brödformar?

Brödformar, vanligtvis kallade brödformar, är en typ av kakformar som vanligtvis är rektangulära till formen och har djupa väggar som tillåter jäsning av degen. De är främst utformade för att baka bröd men kan användas för att baka en mängd andra rätter, som köttfärslimpa, citrondryck, terriner, bananbröd och olika brödkakor och patéer.

Vad bör du tänka på när du köper en bröd- och brödform?

  • Storlek: Bestäm vilken typ av bröd du ska baka oftast. I Kulina får du traditionella brödformar med hög kupol, längre eller kortare brödformar, samt silikonformar för baguetter eller semlor.
  • Material: Aluminium, gjutjärn, silikon och keramik är populära material som används för att göra brödformar.
  • Funktioner: Dina bakade produkter glider lättare ut ur formen om den har en non-stick-beläggning, perforerade hål uppmuntrar luftcirkulationen för krispigare skorpor och ett lock håller brödet fint fyrkantigt.

För regelbunden bakning av bröd och brödkakor har Kulina en mängd olika brödformar tillgängliga från förstklassiga märken som de Buyer, Emile Henry, Eva Solo och Lékué. Många av våra brödformar har en non-stick beläggning som gör det enklare att ta bort limpan eller kakan från formen.

Vilken är den perfekta bakformen för bröd?

Lämplig panna måste användas när du bakar bröd för att det ska tillagas konsekvent och bilda en underbar ytterskorpa. En bröd- eller brödform med höga kanter som gör att brödet kan jäsa är speciellt utformat för att baka bröd. För konsekvent uppvärmning och enkel borttagning, använd en non-stick brödform i aluminiumstål. En brödform med lock hindrar ditt bröd från att jäsa, vilket resulterar i en fyrkantig limpa med en enhetlig struktur och en djup gyllene skorpa.

Är en metallpanna att föredra för att baka bröd?

Metallpannor är den föredragna bakmetoden för de flesta bagare. Metallbrödformar leder värme enkelt och snabbt, så att värmen kan röra sig genom pannan och sedan in i din deg för att hjälpa till att baka bröden jämnare.

Redo att börja baka lite bröd? Du kan använda en professionell limpa/brödform från Kulinas omfattande samling av professionella bakverk för att förenkla processen.