barnmattor

5 items total
Lekmatta AGNES 100 cm, vit, bomull, Bloomingville
New
BV82058471
Lekmatta EVA 178 x 120 cm, terrazzorosa, 3 Sprouts
New
3SPIFRTPN
Barnmatta FRIENDS 130 cm, natur, Bloomingville
1 336 kr
BV82051498
Sänghimmel HUGH, vit, bomull, Bloomingville
2 143 kr
BV82045903

Barnmattor – välj det perfekta golvet för dina små

Vad är barnmattor?

Barnmattor är mattor som uttryckligen har skapats för användning i barns sovrum eller lekrum och de finns ofta i en mängd olika färger, design och storlekar. De är gjorda för att erbjuda en mysig och säker yta för barn att leka på. De kan dämpa barns händer och knän medan de leker och minimera halkar och fall. Barnmattor kan användas för att ge färg och unikhet till ett barns rum samt för att få det att verka varmt och välkomnande.

Du kan handla dina barnmattor från en rad långvariga, högkvalitativa varumärken i butiken Kulina, som Bloomingville och Kids Concept .

Vilka material är bra för barns mattor?

Barnmattor är ofta gjorda av mjuka och hållbara material. På Kulina har vi en bred kollektion av barnmattor gjorda av olika material som ull, bomull och jute.

  • Bomull är det typiska materialet på grund av dess naturliga, andningsbara egenskaper, vilket gör dem till en bekväm yta för barn att leka på. Dessutom är den enkel att färga och finns i en mängd olika färger och mönster för ytterligare anpassning.
  • Ull är ett mjukt, långvarigt material som fungerar bra för mattor för barn. Barn kan välja detta material med tillförsikt eftersom det är naturligt fläckbeständigt och allergivänligt. Ull är idealisk för användning i en mängd olika förhållanden eftersom den reglerar luftfuktighet och temperatur också.
  • Jute är en naturlig fiber som är hållbar och miljövänlig. Det är ett utmärkt alternativ för lekrum eftersom det är ett robust, motståndskraftigt material som tål tung trafik.

Du kan också handla andra barntextilier från Kulina, inklusive barnfiltar eller kuddar.

Hur tar jag hand om mina barns mattor?

Att hålla dina barns mattor rena är mycket viktigt eftersom de tar så mycket röra från sina spill och andra aktiviteter. Det är viktigt att ta hand om ett barns matta för att hålla den ren och behålla sitt utseende. Du kan överväga att dammsuga mattorna minst en gång i veckan för att hålla mattorna rena på grund av damm och smuts som snabbt kan samlas i dem. Du kan också använda en mattrengöring för svårare fläckar.

Precis som alla andra mattorkan du också rotera mattan ibland för att sprida trafiken jämnt för att minska slitaget.