Wok ALBA 30 cm, Ballarini

Code: BAL1000252
Brand: Ballarini
1 457 kr
Utsålt
The item has been sold out…

Prova woken med en unik non-stick-yta från den italienska tillverkaren Ballarini från Alba-kollektionen. Diameter 30 cm.

Detailed information

Product detailed description

Ballarini Alba Wok, 30 cm

Wokpannor är främst avsedda för mycket snabb tillagning av kött eller grönsaker. Denna mångsidiga stekpanna är perfekt för tillagning av recept från det asiatiska köket - det kinesiska, thailändska och vietnamesiska köket har en hel rad recept som du inte kan göra utan en wok. Tack vare KERAVIS-pannans speciella form och non-stick-yta går det åt mycket mindre olja eller fett, så det är mycket hälsosammare att laga mat i den här typen av panna.

  • Vi rekommenderar handtvätt
  • Non-stick panna lämplig för induktion
  • Fri från PFOA
  • Hög hållbarhet - du kan även använda metallsvarvare
  • Garanti mot tillverkningsfel 5 år

Italienska stekpannor Ballarini är inte bara en designpärla för ditt kök, utan de är också av hög kvalitet tack vare italiensk precision. Non-stick-pannorna från Alba-kollektionen är av aluminium, där aluminiumplattan formas under högt tryck till önskad form. Albas non-stick stekpannor är idealiska för att steka ägg, rosta grönsaker, potatispannkakor eller pannkakor. Tack vare handtaget i rostfritt stål kan stekpannorna från Alba-kollektionen placeras i ugnen.

Induktion

Den dubbla botten på pannan har också sitt syfte. Stål- och aluminiumskiktet med försänkningar garanterar inte bara snabbare värmeabsorption, utan gör också dessa stekpannor lämpliga för induktion.

Yta

Den non-stick, mycket motståndskraftiga KERAVIS-ytan består av tre lager, som är förstärkta med keramiska partiklar. De tål höga temperaturer när de tillagas utan vätska (grillning upp till 250 °C). KERAVIS innehåller inte PFOA och är även resistent mot metallredskap.

Handtag

Det ergonomiskt formade handtaget är värmeisolerat så att du inte bränner dig på det när du lagar mat på spisen. Handtaget är tillverkat av rostfritt stål, så du kan utan problem sätta in stekpannorna från Alba-kollektionen i ugnen.

Additional parameters

Category: Wokar
Weight: 1.5 kg
Margin: D
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Storlek: 30 cm
Produktinformation: Lämplig för induktionsspis
Material: Aluminum
Produkttyp: WOK
The item has been sold out…

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: