WMF Pans

Profi Resist
Allvarligt hållbara non-stick kärl
Hybrid köksredskap – det bästa av två världar
Profi Resist seriens kärl kombinerar fördelarna med kärl i rostfritt stål och non-stick kärl, samtidigt som de tar itu med deras största svagheter. Ett rostfritt stålkärl erbjuder utmärkta termiska egenskaper. Tack vare sin tjocka stålbotten, leder den värmen jämnt och håller i flera år. Men utan rätt teknik, kan maten lätt fastna. Non-stick kärl underlättar matlagningen, men deras lätta konstruktion leder ofta till ojämn värmefördelning och kärlet deformeras med tiden. Dessutom, är ytan benägen att repas. WMF Profi Resist är svaret.

Skyddsgaller
Non-stick beläggningen skyddas av en upphöjd bikakestruktur i rostfritt stål. Detta skyddar inte bara mot repor utan möjliggör också en idealisk fettfördelning för jämn, krispig bryning.

Non-stick Surface
Profi Resist serien: Den patenterade Permadur beläggningen - är extremt hållbar och PFOA fri.
Profi Resist Ultimate serien: Försedd med en keramisk beläggning—PFOA och PTFE fritt.

Even Heating
Kärlen är tillverkade av material i tre lager: en aluminiumkärna, ett inre Cromargan® rostfritt stållager och ett yttre lager av extremt hållbart kromstål. Detta material fördelar värmen jämnt över hela ytan.

Ugn- och induktionssäker
Vad kan inte vanliga non-stick kärl göra? De kan inte riktigt "bryna" maten. På ett kärl av rostfritt stål eller kolstål, förseglas köttet snabbt genom att karamellisera dess naturliga juicer. En smakrik skorpa bildas på ytan, medan juicerna stannar kvar inuti.
"WMF Profi Resist kärl är nummer ett i vår matlagningsskola. Vi har 10 000 deltagare som passerar våra kurser årligen, och vi är verkligen inte lätta på kärlen."
Jan Křídlo, kock på Chefparade Cooking School