Väggklockor

12 items total
Radiostyrd väggklocka RONO ⌀ 24 cm, svart, Blomus BM65895
Radiostyrd väggklocka RONO ⌀ 24 cm, vit, Blomus BM65894
Väggklocka BIRDIE 19 cm, puder, Stelton
662 kr
SN4662
Väggklocka CRONO ⌀ 30,5 cm, Blomus
1 339 kr
BM65436
Väggklocka CUT 'N PASTE 71 cm, svartvit, Seletti SLT15182
Väggklocka NIGHTWATCH, 31 cm, svartPhilippi PHP183022
Väggklocka RIM 20 cm, brun, Blomus
903 kr
BM65907
Väggklocka RIM L 40 cm, khaki, Blomus
1 529 kr
BM65912
Väggklocka RIM S 20 cm, khaki, Blomus
903 kr
BM65909
Väggklocka TEMPUS B4 15 cm, vit, Philippi
590 kr
PHP183020
Väggklocka TEMPUS B4 20 cm, vit, Philippi
711 kr
PHP183023

Väggklockor - lägligt och elegant tillskott till ditt hem

En stilren väggklocka - något mer än bara ett verktyg för tidsövervakning

Väggklockor fungerar som mer än bara funktionella tidsberättelser; de har också potential att bli fängslande inredningsdekor. Med ett brett utbud av stilar, storlekar och mönster tillgängliga kan väggklockor sömlöst integreras i alla inredningstema, från minimalistisk till vintage till modern chic. En väl vald väggklocka kan fungera som en samlingspunkt, dra uppmärksamhet och sätta karaktär till ett rum. Stora, utsmyckade väggklockor kan skapa ett dramatiskt uttryck, medan elegant, modern design kan bidra till en känsla av diskret elegans. Dessutom erbjuder väggklockor den praktiska fördelen att hjälpa till att skapa en känsla av rytm och organisation i ett utrymme, vilket hjälper till med tidshantering. Oavsett om de är fristående eller integrerade i en utvald gallerivägg, har väggklockor kraften att förstärka estetiken i ett rum samtidigt som de fyller sin funktionella roll, vilket gör dem till ett mångsidigt och kraftfullt inslag i inredningen.

I Kulina erbjuder vi många olika typer av hemdekorationer inklusive fotoramar, vaser eller statyetter.

Vilken är den idealiska storleken på en väggklocka?

Detta är en knepig fråga eftersom det inte finns någon speciell storlek som passar allt och valet varierar beroende på din smak. Om du vill att din väggklocka ska vara en delikat prydnadsföremål eller ett statement som drar all uppmärksamhet, då är den typiska storleken du bör få från 15 till 31 cm.

Det finaste alternativet för en diskret stil är väggklockorna på 25-45 cm. Dessa uppsättningar av väggklockor lägger till färg eller glittrande tilltal utan att övermanna resten av dina designelement.

Du kan likaså göra ett uttalande genom att välja en större storlek, till exempel 50 eller 71 cm. För att få den att sticka ut ännu mer, tänk på att lägga till en ram med en iögonfallande struktur, till exempel en handsnidad trä- eller handmålad metallram.

Var kan en väggklocka placeras?

Det finns många saker att tänka på när man bestämmer sig för var man ska placera en väggklocka, till exempel personligt val, arrangemanget av utrymmet etc. Du kan använda en vägg i:

  • Vardagsrum: Du kan ställa den över den öppna spisen, på väggen mittemot TV:n eller på en vägg som får mycket naturligt ljus i vardagsrummet.
  • Kök: En väggklocka i köket kan hjälpa dig att hålla koll på tiden medan du lagar maten i köket.
  • Sovrum: Att ha en väggklocka i sovrummet kan också hjälpa dig att gå upp i tid på morgonen och ställa in för natten i en anständig timme.

Tänk på att du inte är begränsad till de ovan nämnda områdena och kan placera din väggklocka var du vill. Du kan också handla väckarklockor och bordsklockor på vår webbplats.

Kan en klocka ges i present?

Otvivelaktigt ja, väggklockor är utmärkta presenter. För varje evenemang, oavsett om det är en födelsedag, jubileum eller inflyttningsfest, är de en användbar och snäll present. De är också bland de mest fashionabla, prisvärda och användbara presenterna man kan ge.

Det är dock viktigt att ta hänsyn till mottagarens preferenser och stil när du väljer en klocka som present eftersom de finns i en mängd olika stilar, från konventionella till samtida. De är också ofta tillverkade av olika material, inklusive rostfritt stål, papper och aluminium.