Utomhus vedställ

8 items total
Sits för REMUNDI stockställ, trä, Remundi RMDI800992
Utomhusförvaring av ved, kub, rostig, Remundi
4 237 kr
RMDI800967
Vedhållare inomhus ASHI, svart, Blomus
2 636 kr
BM66164
Vedkorg inomhus ASHI, brun, Blomus
2 636 kr
BM66165
Vedställ för utomhusbruk, horisontellt, rostigt, Remundi RMDI800961
Vedställ för utomhusbruk, horisontellt, svart, Remundi RMDI800962
Vedställ för utomhusbruk, vertikalt, rostigt, Remundi RMDI800964
Vedställ utomhus, vertikal, svart, Remundi
4 760 kr –6 %
4 466 kr
RMDI800965

Vedställ utomhus – organisera ditt ved på en stil

Varför behöver jag ett vedställ utomhus?

En vedhylla för utomhusbruk håller ditt ved välorganiserat och från marken. För att ved ska brinna effektivt – oavsett om det är för din eldstad eller för en eldstad och ge värme, måste den vara "kryddad" eller torkad och du kan göra detta genom att stapla veden på rätt sätt i ett vedställ. . Det håller också det luftat, skyddar det från fukt och minskar sannolikheten för att skadedjur kommer att dras till det.

På Kulina har vi ett omfattande utbud av vedställ utomhus, inklusive de från det välkända varumärket Remundi i en mängd olika storlekar, ytbehandlingar och strukturer .

Varför är stockställ öppna framtill?

De flesta stockställ har en öppen front, vilket gör det enkelt att lasta och lossa ved och ger optimalt luftflöde och ventilation, vilket hjälper stockarna att torka ut snabbare. Det förhindrar också fuktuppbyggnad och möjligheten till mögel, röta och insektsangrepp. Den öppna fronten möjliggör enkel visuell inspektion av veden och förstärker ytterområdets övergripande estetiska tilltalande.

Men när vädret är emot dig är det viktigt att skaffa presenning för att täcka framsidan av stockförrådet och hålla virket torrt. Varför? Oavsett hur du förvarar den bör ved alltid hållas torr eftersom den brinner snabbare och är lättare att tända.

Var kan jag placera en vedhylla utomhus?

Det är avgörande att hitta en plats för din vedhylla som du ofta använde för att förvara dina tillhörigheter utanför huset eller där du gillar att varva ner efter jobbet. Platser som:

  • Utomhusgarage eller förvaringsbod: Dessa strukturer hjälper till att hålla träet torrt och skyddat från väder och vind.
  • Du kan också placera dem på en uteplats eller ett däck för att få enkel tillgång till din ved.
  • Slutligen kan du ställa ställningen bredvid din eldstad eller i hörnet av din bakgård om den är tillräckligt stor.

Kravet på utrymme, tillgänglighet och väderskydd bör alla beaktas när du bestämmer var du ska placera din vedhylla utomhus.