Trädgårdsfacklor

24 items total
Bas för trädgårdsfackla BASO, Blomus
675 kr
BM65046
Bas för trädgårdsfackla SPIN 120, silver, Höfats HO00007
Bioetanol gel 1 l, set i 6 delar, Höfats
421 kr
HO0908016
Fot för trädgårdsfackla SPIN 90, silver, Höfats HO00028
Fotogen-olja FEUERHAND 1 l, Petromax
85 kr
PET742082
Gel för gelljusstake LUNA, Blomus
98 kr
BM31057
Lampolja 1 l, Blomus
Lampolja 1 l, Blomus
Lager (23 pcs)
123 kr
BM31032
Lock till trädgårdsfackla SOCO ⌀ 7 cm, Blomus BM65417
Markspets för trädgårdsfackla SPIN, ek, Höfats HO00003
Oljelampa TARCIA 12 cm, svart, Philippi
360 kr
PHP174005
Stång för GRAVITY CANDLE lykta, Höfats
301 kr
HO080301
Trädgårdsfackla ALPHA, set i 2 delar, 150 cm, Philippi PHP174008
Trädgårdsfackla ORCHOS 154,5 cm, svart, Blomus BM65032
Trädgårdsfackla SPIN 120, silver, Höfats
2 046 kr
HO00017
Trädgårdsfackla SPIN 90, silver, Höfats
1 517 kr
HO00036

Trädgårdsfacklor – förbättra din rymdstämning med trädgårdsfacklor

Vad är trädgårdsfacklor?

Trädgårdsfacklor är en typ av utomhusbelysning som är designad för att lägga till en touch av stil och elegans till ditt utomhusutrymme. När de är tända producerar moderna trädgårdsfacklor ett mjukt, flimrande ljus som skapar en varm och inbjudande atmosfär.

Trädgårdsfacklor tillgängliga på Kulina är vanligtvis gjorda av trä, rostfritt stål eller järn och de finns i en mängd olika former, storlekar och färger. De tillverkas av kända tillverkare som Blomus, Höfats och Philippi .

Var kan jag använda trädgårdsfacklor?

Trädgårdsfacklor, även känd som tiki facklor, är utomhusbelysningsarmaturer som ger både belysning och atmosfär till utomhusutrymmen. De används ofta i trädgårdar, uteplatser och utomhusområden. Här är några vanliga placeringar för trädgårdsfacklor:

 • Gångar och gångvägar: Placera trädgårdsfacklor längs stigar och gångvägar för att skapa en varm och inbjudande belysning, hjälpa dig att guida gästerna och lägga till en touch av elegans till ditt landskap.

 • Entréer och portar: Placera ficklampor nära ingångar, grindar eller dörröppningar för att ge besökarna ett välkomnande sken när de går in på din fastighet.

 • Uteplatser och däck: Använd trädgårdsfacklor för att lysa upp uteplatser och däck, förstärka middags- och loungeupplevelsen utomhus samtidigt som du skapar en mysig atmosfär.

 • Matplatser utomhus: Placera facklor runt matbord utomhus för att ge både praktisk belysning och en charmig miljö för kvällsmåltider.

 • Sittplatser: Skapa en mysig sittgrupp genom att placera ficklampor runt sittarrangemangen, vilket gör det till ett bekvämt och inbjudande utrymme för avkoppling och konversation.

 • Poolside: Placera facklor runt poolområdet för att ge omgivande belysning och öka säkerheten i poolomgivningen under kvällssammankomster.

 • Trädgårdskanter: Klä kanterna på dina trädgårdssängar eller plantbord med facklor för att definiera utrymmet och ge din trädgård en magisk lyster.

 • Utomhusevenemang: Använd trädgårdsfacklor för speciella utomhusevenemang som fester, bröllop och fester. De kan ge en festlig touch och hjälpa till att lysa upp evenemangsutrymmet.

 • Utomhuslandskapsfunktioner: Framhäv utomhusskulpturer, vattendrag eller arkitektoniska element genom att placera facklor i närheten och dra uppmärksamheten till dessa fokuspunkter.

 • Underhållningsområden: Oavsett om du har en utomhusbar, eldstad eller nöjesområde kan facklor förhöja stämningen och ge mjuk belysning för gästerna.

 • Lägereldsinställning: Skapa en lägereldsliknande atmosfär genom att arrangera facklor runt en sittplats för berättande eller stjärnskådning.

 • Grillplats eller grillplats: Lys upp din grillplats eller grillplats med ficklampor, vilket gör det enkelt att laga och laga mat på kvällen.

När du placerar trädgårdsfacklor, överväg säkerhetsaspekterna, som att se till att de är stabila och inte välter. Välj dessutom ficklampor med lämpliga bränslekällor och flamkontrollmekanismer för att säkerställa en säker och njutbar utomhusbelysningsupplevelse.

Hur fyller jag på en trädgårdsfackla?

Trädgårdsfacklar är gjorda för att använda vissa bränsletyper, och på Kulina använder våra produkter vanligtvis tre vanliga bränsletyper.

 • Fotogenolja

Fotogenolja är ett konventionellt bränslealternativ som används för att driva trädgårdsfacklor. Fotogenolja är lämplig för utomhusbelysning eftersom den brinner stadigt och producerar en låga som varar under lång tid.

 • Brandfarlig gel

Ett annat bränsleval för trädgårdsfacklor är brandfarlig gel. Det tar vanligtvis formen av en gelliknande substans som läggs i brännarens reservoar. Detta gelbränsle är gjort för att brinna kraftigt och avge en stadig låga.

 • Fotogen

Paraffinolja, vanligen kallad lampolja eller flytande paraffin, är ett annat allmänt använt bränsle för trädgårdsfacklor eftersom det brinner rent och ger lite rök. Det är ett petroleumbaserat flytande bränsle som är klart, luktfritt och har låg viskositet.

Observera att för optimal prestanda och säkerhet för dina trädgårdsfacklor är det avgörande att du läser tillverkarens instruktioner eller rekommendationer angående lämpligt bränsle att använda för din ficklampamodell.

Om du vill lägga till något nytt i dina trädgårdsinställningar kan du också handla sollampor utomhus, utomhuslyktoroch bordslampor utomhus.