Tillbehör för öppen spis

7 items total
Eldstartare FIREBIRD, rosa, Alessi
903 kr
ALGV34P
Eldtändare FIREBIRD, guld, Alessi
Outlet
1 505 kr
ALGV34GD
Eldtändare FIREBIRD, svart, Alessi
903 kr
ALGV34B
Tillbehör öppen spis ASHI, 3 st, svart, Blomus BM66156
Vedhållare inomhus LOG 44 cm, grå, Philippi
1 625 kr
PHP236004
Verktyg för öppen spis LOG, 3 st, grå, Philippi PHP203013
Verktyg till kamin ASHI, 5 st, brun, Blomus
3 238 kr
BM66155

Eldstadstillbehör – viktiga tillbehör för säkerhet och stil

Vad är tillbehör till en öppen spis?

Att ha och använda all utrustning som använder eld, såsom eldgropar, kräver användning av eldstadstillbehör. Det finns inget riktigt så mysigt som en äkta brasa på vintern, och med vårt urval av braskamintillbehör kan du dra full nytta av dess värme och mysighet med högsta komfort.

I butiken Kulina har vi tillbehör av högsta kvalitet från topptillverkare som Alessi, Blomus, och Philippi.

Vilka typer av tillbehör finns tillgängliga på Kulina?

För att förbättra din upplevelse av din eldstad erbjuder Kulina en mängd olika tillbehör. På Kulina kommer du att upptäcka en mängd olika tillbehör, inklusive:

  • Eldstadsverktyg: Detta tillbehör består normalt av ett urval av nödvändig utrustning för att underhålla och använda en eldstad. En stav för att justera stockar, en spade för att ta bort aska, en borste för rengöring och tång för att lägga till eller ordna om stockar är vanliga instrument i en eldstadsverktygssats.
  • Tändare: En eldtändare är ett verktyg som används för att tända eld bekvämt och snabbt. Det kan vara i form av flytande, gel, kub eller pinne, bland andra former. De är en pålitlig källa till lågor som kan användas för att starta en eld i eldstäder utomhus, vedeldade grillareller eldstäder.
  • Vedbricka: En vedbricka, som ibland kallas en stockhållare eller stockkorg, är en behållare som uttryckligen är gjord för att hålla och visa vedträ bredvid en öppen spis eller vedeldad spis. Det gör det enkelt att lägga till nya stockar i elden, håller veden i ordning och hindrar dem från att rulla eller skingras.

Hur väljer jag rätt storlek och antal verktyg?

Våra eldstadsverktygssatser finns i flera storlekar, och du bör välja en utifrån storleken på din eldstad; större verktyg fungerar bra med större eldar, medan mindre verktyg är gjorda speciellt för små eldstäder och vedspisar.

Vilken typ av eldstadsutrustning du behöver är nästa sak att tänka på. De flesta eldstadsverktygssatser är tre-fyrdelade set. Ett typiskt verktygsset består ofta av ett stativ för att hålla verktygen, en poker, en tång och spadar, och en tång, som nämnts ovan.