Santoku kniv PETTY KANETSUGU ZUIUN KIWAMI 18 cm, svart, Dellinger
Code: DNGR9503100 dagar retur policyProblemfri, med gratis pickup
Frakt samma dagOrder före 12:00
50 000+ produktomdömenSkrivna av våra kunder
Eko-vänlig förpackning0% plast
Product detailed description
Huvudsakliga fördelar:
- robust och mycket skarp japansk Santoku kniv från specialutgåvan ZUIUN för företagets hundraårsjubileum KANETSUGU
- högre fasett minskar friktionen, så att det blir mer exakt att skära kött, fisk, grönsaker och frukt
- bladets spets är modellerad efter ett japanskt svärd, det är också lämpligt för tillagning av rätter som kräver användning av spetsen och även för dekorativ snidning
- kärnan av det japanska pulverstålet SPG2 ligger mellan 62 lager av 2 damaskusstål av rostfritt stål, vilket ger exceptionell hållbarhet och seghet
- detta understryks av värmebehandlingen Sub-Zero, där bladet kyls till en temperatur på -70 °C eller lägre
- damascenermönstret är unikt och oförlikneligt på varje kniv
- speciell DLC-beläggning (Diamond-Like Carbon) på bladet ökar dess hårdhet, slitstyrka och minskar friktionen vid skivning
- ergonomiskt heptagonalt handtag i japansk stil ger ett bekvämt och säkert grepp och säkerställer exakt kontroll när du arbetar
- handtaget är tillverkat av ebenholts pakka-trä, som är naturligt hållbart och stabilt tack vare sin täta struktur
- perfekt knivbalans ger komfort och förhindrar handtrötthet
- levereras i en lyxig presentförpackning av trä
Ytterligare information:
- bladlängd: 180 mm
- total längd: 330 mm
- får inte diskas i diskmaskin, handdiskas och torkas omedelbart efter användning
Additional parameters
| Category: | Santoku japanska knivar |
|---|---|
| Weight: | 0.2 kg |
| EAN: | 8595705404700 |
| Margin: | C |
| K překladu: | CZ AUTO |
| Samling: | Dellinger Zuiun |
| Storlek: | 33 cm |
| Färg: | Svart |
| Bladlängd: | 18 cm |
| Material: | Damascus stĂĄl |
| Produkttyp: | Santoku kniv |
| Producent: | Dellinger |
| Margin-category: | B |
| The item has been sold out… | |
Be the first who will post an article to this item!
Add a comment