Runda kakformar

49 items total
Bakring 10 cm, rund, rostfritt stål, de Buyer
230 kr
DB309804
Bakmatta för rulltårta, 40 cm, brun, silikon, Lékué LKE0231240CO01M020
Bakring 18,5 cm, rostfritt stål, de Buyer
Outlet
291 kr
DB309807
Springform XBAKE 22 cm, blå, stål, Guardini
234 kr
GD10122PBSGNAM
Springform DELIBAKE J1641474 27 cm, Tefal
Akce
165 kr –20 %
132 kr
TEFJ1641474
Rund kakform 23 cm, röd, silikon, Lékué
352 kr
LKE2412323R01M017
Springform SILVER ELEGANCE 24 cm, svart, stål, Guardini GD70124SEGNAM
Springform XBAKE 28 x 19 cm, blå, stål, Guardini GD13519PBSAPRGNAM
Springform DELIBAKE J1641274 23 cm, Tefal
Akce
166 kr –20 %
132 kr
TEFJ1641274
Kakform 24 cm, med avtagbar botten, rostfritt stål, de Buyer DB321324
Springform GOLD ELEGANCE 24 cm, brons, stål, Guardini GD70124GEGNAM
Bakring 12,5 cm, rostfritt stål, de Buyer
240 kr
DB309805
Bakring 24,5 cm, rostfritt stål, de Buyer
352 kr
DB309809
Bakring med justerbar diameter, de Buyer
451 kr
DB304003
Springform XBAKE 24 cm, blå, stål, Guardini
261 kr
GD10124SGPBSGNAM
Springform XBAKE 26 cm, blå, stål, Guardini
275 kr
GD10126SGPBSGNAM
Springform SILVER ELEGANCE 26 cm, 2 bottnar, svart, stål, Guardini GD70026SEGNAM
Tårtring 15,5 cm, rund, hög, rostfritt stål, de Buyer DB309806
Bakring 15,5 cm, rostfritt stål, de Buyer
197 kr
DB309906
Tårtform 36 x 10 cm, rektangulär, de Buyer
305 kr
DB470836
Bakring HEXAGON 10 CM, de Buyer
139 kr
DB309960
Up
More products

Runda kakformar - varje tårtbakningsentusiasts grundverktyg

Vad kan jag använda en rund kakform till?

Runda kakformar – förmodligen den mest populära typen av bakformar – används ofta för att baka födelsedagstårtor, sockerkakor, ostkakor och alla typer av skiktade och skiktade kakor. Mycket ofta gjorda av aluminium erbjuder de jämnt gräddade kaklager.

Valet av din kakform kan i hög grad påverka resultaten av dina kulinariska experiment och i Kulina erbjuder vi dig högkvalitativa runda kakformar för att hjälpa dig att baka de bästa möjliga kakorna.

Är en springform pålitlig?

En cirkulär kakform med löstagbar botten och sidor kallas en springform. Runda springformar är utmärkta för att förbereda alla typer av cheesecakes (bakade och obakade), och mousser eller tårtor. Om du köper en springform av hög kvalitet behöver du inte oroa dig för att flytande deg kommer ut ur formen och gör en röra i din ugn. Det kommer inte!

Den största fördelen med springformarna är att kakan kan tas ur formen utan att vändas eller lyftas tack vare springformens löstagbara sidor. När du tar ut kakan ur ugnen och när den svalnat kan du helt enkelt öppna det sammankopplade bandet som håller ihop sidorna och ta bort det och lämna kakan kvar på botten. Det gör det mycket enklare att föra över kakan till tårtstället. Glöm inte en tårtserver om du vill servera din cheesecake på ett så elegant sätt som möjligt.

Hur väljer man den bästa storleken på en rund kakform för din tårta?

Ibland är det svårt att avgöra vilken kakform man ska använda. Nedan hittar du vanliga runda bakformsmått och hur mycket smet de klarar av.

Runda kastruller:
6×2 tum (15 x 5 cm) = 4 koppar (960 ml)
8×2 tum (20 x 5 cm) = 6 koppar (1,4l)
9×2 tum (23 x 5 cm) = 8 koppar (1,9l)

Springformar:
9 x 2,5 tum (23 x 6 cm) = 10 koppar (2,4 l)
10 x 2,5 tum (25 x 6 cm) = 12 koppar (2,8 l)

I Kulina hittar du många runda kakformar i en mängd olika storlekar och material samt expanderbara tårtringar från topptillverkare inklusive de Buyer, Kaiser eller Lékué.