Krokar

19 items total
Handdukskrok PI:P, med sugkopp, ökensand, Koziol
Outlet
KOZ1411121
Handdukskrok PI:P, med sugkopp, vit, Koziol
108 kr
KOZ1411125
Handväske-krok MINOU, rostfritt stål, Alessi ALFGO01
Handväskekrok JUMBO Alessi
337 kr
ALFGO05
Klädhängare KNOB, bensin, Hübsch
145 kr
HU991515
Klädkrok HAPPY 15 cm, gröngrå, stål, Fritz Hansen FH850413
Klädkrok HAPPY 15 cm, rosa, stål, Fritz Hansen FH850411
Klädkrok HAPPY 15 cm, turkos, stål, Fritz Hansen FH850412
Klädkrok JUSTO, matt rostfritt stål, Blomus BM63260
Klädkrok KNOB, mässing, Hübsch
145 kr
HU991516
Klädkrok KNOB, sand, Hübsch
145 kr
HU991514
Klädkrok LANCA, vikbar, Blomus
491 kr
BM63262
Klädkrok PONTO, set i 4 delar, grå, Blomus BM65800
Klädkrok PONTO, set i 4 delar, vit, Blomus
540 kr
BM65798

Krokar - för ett snyggt utseende på dina väggar och effektiv förvaring

Krokar är mångsidiga och praktiska tillägg till alla hem och tjänar en mängd olika ändamål i olika rum. I köket håller de redskap och kastruller lättillgängliga, vilket frigör värdefullt låd- och bänkutrymme. I badrum håller krokar snyggt handdukar, kläder och duschkabiner, vilket främjar organisation och effektiv användning av utrymmet. Sovrum drar nytta av krokar genom att erbjuda en plats för att hänga väskor, accessoarer och kläder, vilket minskar röran och bevarar ordningen i rummet. Entréer och lerrum använder krokar för att fånga rockar, hattar och nycklar, vilket effektiviserar övergången in och ut ur huset. Från att hänga konst och speglar till att skapa förvaringslösningar, krokar förstärker funktionaliteten och estetiken i bostadsutrymmen samtidigt som de främjar en ordnad och inbjudande atmosfär i hela hemmet.

Vilket material är bäst för att göra krokar?

Krokar är en typ av förvaringsobjekt som kan användas för att hänga föremål såväl som för att göra några konstverk. Dessa krokar kan användas i rummet för att hänga kläder och andra tyger förutom att de ofta används i köket för att hänga upp redskap och andra klädesplagg.

Bland olika krokar som erbjuds i Kulina hittar du krokar gjorda av:

  • Rostfritt stål är ett robust, långvarigt ämne som är korrosionsbeständigt. Det är ett utmärkt alternativ för krokar som kommer att användas på fuktiga eller fuktiga platser.
  • Plast är ett mångsidigt, lätt och prisvärt material. Det är ett lämpligt alternativ för krokar som inte kommer att placeras på en upptagen plats.
  • Järn är ett prisvärt, robust och hållbart material. Det är ett utmärkt alternativ för krokar som kommer att placeras i områden med hög trafik.

Vad kan jag hänga på väggkrokar?

Ett brett utbud av saker, inklusive jackor, mössor och halsdukar, kan hängas på väggkrokar på grund av deras otroliga mångsidighet. Primär för textilierna. Dessutom kan du sätta upp en väggkrok på toaletten där du kan hänga handdukar för att hålla dem torra och ordningsamma. För det andra ger väggkrokarna också en utmärkt plats att hänga upp dina nycklar, så att de inte blir felplacerade. När du väljer väggkrokar är det viktigt att ta hänsyn till vikten på varorna du ska hänga på dem. Du måste också välja rätt storlek och stil för din inredning.

Hur installerar jag en krok?

För att enkelt installera en väggkrok, kicka igång genom att välja en lämplig plats på väggen för att hänga kroken. Använd en penna eller markör för att ange var skruvarna eller spikarna ska gå. Placera skruvarna eller spikarna på de avsedda platserna efter att ha satt kroken i linje med dem.

Dra inte åt för hårt; bara dra åt dem ordentligt. Genom att ge kroken ett lätt ryck eller hänga ett lätt föremål kan du kontrollera dess stabilitet. I samma ögonblick som det verkar säkert är du klar!

För ett bredare utbud av föremål som används i förvaring kan du kolla in samlingen Kulina med tidningsställ, skoskåpoch klädställ.