Kökstimers

6 items total
Kökstimer 6 cm, magnetisk, Eva Solo
458 kr
ES567770
Kökstimer CLIPSO X1060007, Tefal
351 kr
TEFX1060007
Kökstimer NORDIC KITCHEN, Eva Solo
520 kr
ES520418
Kökstimer PREMIUM ONE, WMF
216 kr
WM0799766040
Kökstimer, digital, WMF
264 kr
WM0608901040
Kökstimer, magnetisk, WMF
216 kr –5 %
204 kr
WM0608927390

Kökstimer – ett användbart verktyg för att hantera tillagningstiden och hålla reda på dina måltider

Vad är en kökstimer/äggklocka?

En kökstimer, ofta känd som en äggklocka, är ett kökstillbehör som hjälper dig att hålla reda på tillagningstiden. Namnet "äggklocka" härrör från det faktum att de tidigaste tidtagarna användes för att tajma tidpunkten för tillagning av ägg men du kan använda dem för många uppgifter som kräver exakt timing.

Hur fungerar kökstimer?

Kökstimer räknar ner och visar återstående tid. Innan den första användningen är det viktigt att läsa tillverkarens instruktioner eftersom du väldigt ofta behöver välja maximalt tillgänglig tid och först därefter flytta tillbaka timern till önskad tid.

Behöver jag en kökstimer?

Kökstimer är ofta inbyggda i mer komplexa köksapparater som mikrovågsugnar eller ugnar. Du har vanligtvis också en timer i din smartphone, men en separat, oberoende kökstimer kan visa sig vara ganska användbar, särskilt om recepten du följer är komplicerade eller om du lagar många saker samtidigt.

Dessutom kan en kökstimer placeras nästan var du än behöver den - vissa kan hängas på en krok, andra har en magnet för att fästas på magnetiska ytor och - viktigast av allt - du kan ta med dig en timer till ett annat rum och gör något annat samtidigt som du håller koll på tillagningstiden.

Dessutom är kökstimer tack vare sin moderna, ofta roliga design, fantastiska presenter till alla matlagningsentusiaster som alltid vill uppnå felfria resultat av sina matlagningsutmaningar.

Använder professionella kök och kockar äggklockor?

För att producera utsökta rätter måste en professionell kock förbereda flera ingredienser samtidigt, och det kan vara mycket stressigt att hålla reda på allt.

Du kan hantera många uppgifter samtidigt och alltid veta när varje rätt är tillagad till perfektion genom att investera i högkvalitativa kökstimer eller mattermometrar som du också hittar i Kulina. När du spårar tid, se till att du lagar den exakta mängden mat som är tänkt att tillagas under den angivna tidsperioden och för detta kan du också behöva en köksvåg.

I Kulina tillhandahåller vi en rad olika typer av kökstimer från topptillverkare som Eva Solo och WMF för att passa dina behov och smaker. Välj den kökstimer du gillar mest och glöm överkokt ris och grönsaker.