Klädhängare

7 items total
Galge ARANYA 30 cm, brun, rotting, Bloomingville BV82058002
Klädhängare CURL S 26 cm, mörkgrå, Blomus
Outlet
BM65919
Klädkrok SPOT, set i 3 delar, järn, Hübsch
Outlet
HU991119
Tamburmajor MENOTO, matt rostfritt stål, Blomus BM68545
Tamburmajor MENOTO, polerat rostfritt stål, Blomus BM68548

Klädställ – den perfekta lösningen för att organisera din garderob

Vad är klädhängare?

Klädställ är förvaringsverktyg utformade för att hänga, organisera och visa upp klädesplagg. De består vanligtvis av en horisontell stång eller serie av stavar som stöds av vertikala stolpar eller en ram.

Att ha ett klädställ i din garderob har många fördelar som inkluderar dess förmåga att spara utrymme, förhindra att kläder blir skrynkliga, lagra överflödiga kläder och ge allmän bekvämlighet.

Klädställ används också för att hänga och visa plagg, vilket möjliggör enkel förvaring, organisation och tillgänglighet.

Vilka typer av klädställ finns tillgängliga i Kulina?

Klädställ finns i olika typer och utföranden, var och en tillgodoser specifika behov och preferenser. Här är några vanliga typer av klädhängare:

 • Fristående klädställ: Det här är en enkel och mångsidig typ av ställ som står på egen hand utan behov av installation. Den består vanligtvis av horisontella stänger för att hänga kläder och kan innehålla ytterligare hyllor för skor eller accessoarer.

 • Väggmonterat klädställ: Monteras direkt på väggen, den här typen av ställ maximerar utrymmesutnyttjandet. Det är ett bra alternativ för små rum eller trånga utrymmen, och erbjuder en plats att hänga kläder utan att ta upp golvyta.

 • Hopfällbart klädställ: Även känd som ett bärbart klädställ, den här typen är designad för att lätt kunna vikas och förvaras när den inte används. Den är perfekt för tillfälligt eller extra hängande utrymme.

 • Klädställ med hjul: Dessa ställ kommer med hjul, vilket gör dem lätta att flytta runt. De är praktiska för att ordna om utrymmen, hålla evenemang eller helt enkelt flytta om klädförvaring.

 • Klädställ på flera nivåer: Den här typen av ställ erbjuder flera nivåer eller nivåer av upphängningsutrymme. Den är lämplig för att organisera kläder efter kategori, som skjortor på en nivå och byxor på en annan.

 • Justerbart klädställ: Med dessa ställ kan du justera höjden eller bredden på de hängande stängerna för att passa olika klädlängder. Denna mångsidighet är särskilt användbar för längre föremål som klänningar eller kappor.

 • Fribärande klädställ: Med en horisontell stång som sträcker sig från en väggmonterad konsol skapar denna typ en flytande effekt. Det är ett minimalistiskt och modernt designval.

 • Betjäningsställ: Ett betjäningsställ kombinerar ett klädställ med ytterligare funktioner som en liten hylla, en bricka för tillbehör och ibland en byxhängare. Den är designad för att hålla en outfit för nästa dag och fungerar som en tillfällig garderob.

 • Klädställ för stege: Den här typen av ställ efterliknar en stege och har horisontella stänger som gradvis vidgas mot botten. Det är ett trendigt och snyggt sätt att hänga kläder, som ofta ses i utställningar i boutiquestil.

 • Klädställ för barn: Dessa ställ är mindre och ofta färgglada och är designade för barnkläder. De kan inkludera ytterligare funktioner som förvaringskärl eller krokar för tillbehör.

 • Fristående garderobshylla: Den här typen liknar en minigarderob och levereras med ett tyg- eller dukskydd för att omsluta upphängningsområdet. Det är ett bra alternativ för att skapa tillfälliga garderober eller som en garderobsförlängning.

När du väljer ett klädställ, överväg ditt tillgängliga utrymme, vilken typ av kläder du ska hänga och dina designpreferenser. Varje typ har sina egna fördelar, så välj den som bäst passar dina behov och förbättrar ditt utrymme.

För ett bredare utbud av föremål som används i förvaring, kan du kolla in Kulina-samlingen av badrumsarrangörer, tidningsställ, skoskåpoch andra lösningar för hemorganisation.