Kaffebord

5 items total
Sidobord FERA, set i 2 delar, beige, Blomus
2 034 kr
BM65987
Sidobord FERA, set i 2 delar, grå, Blomus
2 034 kr
BM65985
Sidobord FERA, set i 2 delar, ljusgrå, Blomus
2 034 kr
BM65989
Sidobord FERA, set i 2 delar, vit, Blomus
2 034 kr
BM66198
Soffbord NUSA 58 x 40 cm, grönt, Hübsch
5 886 kr
HU21408

Soffbord – maximera stilen för att lyfta din utrymmesinredning

Vad kan man använda ett soffbord till?

Ett soffbord är ett litet bord som är avsett att placeras i en sittgrupp och används för att förvara föremål som tidningar, böcker, fjärrkontroller och prydnadsföremål. Den kan också användas för att ställa ner drycker när du sitter i vardagsrummet.

Soffbord är ett underbart sätt att ge ditt hus karaktär och designa fantastiska interiörer. Men du kan också använda dem för att spara eller visa upp några av dina favoritföremål, som bildalbum eller ovärderliga semesterminnen. Du kan också sätta dina drycker och snacks på soffbord medan du tittar på TV eller tar emot besökare. De kan användas som en plats för att lagra saker som ljus, blommor, böcker, tidningar och andra saker du vill ha i närheten när du slappar i soffan.

Soffbord som Hübsch är tillräckligt breda för att visa en set i specialobjekt i smart uppställning över varje yta. Det här är ett utmärkt sätt att maximera ditt vardagsrums utrymme samtidigt som det ser stilfullt och välkomnande ut.

Var kan jag placera ett soffbord?

Kombinationen av bekvämlighet och stil hos ett soffbord gör det flexibelt för användning i alla rum i ditt hem. De finns vanligtvis i vardagsrum, placerade bredvid en soffa eller sektioner, som nämnts ovan.

Du kan också placera dem i större sovrum som mastersviter. Att placera dem i sovrummet vid fotändan av sängen skapar både elegans och funktionalitet med ytor som kan hålla morgondrycker samtidigt som det erbjuder läsmaterial med utrymme över för dekorativa accenter som bidrar till dess estetiska överklagande.

När det gäller utomhusutrymmen som uteplatser eller däck investera i väderbeständiga soffbord som set i 2 soffbord med Blomus ger inte bara ytterligare sittplatser utan lägger till ytor som bekvämt rymmer drycker, snacks och till och med bordslampor utomhus.

m välplacerade sidobord som är perfekta för att hålla kontorssaker och gör det möjligt för arbetare att maximera produktiviteten samtidigt som de minskar röran.

Vad är skillnaden mellan ett sidobord och ett soffbord?

Sidobord och soffbord är båda typer av möbler som tjänar specifika ändamål i ett vardagsrum eller en sittgrupp, men de skiljer sig åt i storlek, funktion och placering. Här är en översikt över de viktigaste skillnaderna mellan dessa två typer av tabeller:

Sidobord:

 1. Storlek och höjd: Sidobord är i allmänhet mindre och mer kompakta än soffbord. De är designade för att passa bredvid eller bredvid sittmöbler som soffor eller fåtöljer.

 2. Funktion: Sidobord används för att ge en bekväm yta för att placera små föremål inom räckhåll. De är idealiska för att hålla saker som drycker, böcker, fjärrkontroller eller dekorativa accenter.

 3. Placering: Sidobord placeras vanligtvis bredvid sittmöbler för att erbjuda en plats att vila föremål utan att behöva sträcka sig eller sträcka sig långt. De är ofta placerade i slutet av en soffa eller mellan två stolar.

 4. Design: Sidobord finns i olika stilar och utföranden, allt från enkla och minimalistiska till mer utsmyckade och dekorativa. De kan komplettera den övergripande inredningen av rummet samtidigt som de är funktionella.

 5. Mångsidighet: Sidobord kan användas i olika rum utanför vardagsrummet, som sovrum, hemmakontor och till och med som nattduksbord.

Kaffe bord:

 1. Storlek och höjd: Soffbord är större och lägre i höjd jämfört med sidobord. De är avsedda att placeras i mitten av en sittgrupp.

 2. Funktion: Soffbord fungerar som en central samlingspunkt i en sittgrupp. De ger en större yta för att placera föremål som drycker, snacks, tidningar och dekorativa föremål. Dessutom har soffbord ofta förvaringsmöjligheter som hyllor eller lådor.

 3. Placering: Soffbord placeras i mitten av sittarrangemang, vanligtvis omgivna av soffor och stolar. De är tänkta att vara tillgängliga för alla sittplatser.

 4. Design: Soffbord finns i olika utföranden, allt från rektangulära eller runda former till mer unika och konstnärliga former. De kan vara en samlingspunkt i rummet och kan bidra till den övergripande designen och stilen.

 5. Interaktionsutrymme: Soffbord erbjuder ett utrymme för människor att interagera, spela spel och delta i aktiviteter när de sitter runt bordet.

 6. Storleksvariationer: Soffbord finns i olika storlekar för att passa olika rumslayouter och sittarrangemang. För större sittytor är större soffbord vanligare.

Sammanfattningsvis är sidobord mindre, avsedda att placeras bredvid sittmöbler och ger en yta för små föremål. Soffbord är större, placerade i mitten av sittplatserna och erbjuder en större yta för olika aktiviteter och föremål. Valet mellan ett sidobord och ett soffbord beror på storleken på utrymmet, sittarrangemanget och de specifika funktioner du behöver bordet för att uppfylla.

I Kulina erbjuder vi andra mångsidiga möbler, inklusive konsolbord, bordsvagnaroch sidobord.