Hängande lampor

21 items total
Taklampa CONEY, orange, Hübsch
Outlet
2 034 kr –20 %
1 627 kr
HU991407
Pendellampa CALABASH 21 cm, mattsvart, Fritz Hansen FH84720308
Pendellampa CALABASH 30,5 cm, mattsvart, Fritz Hansen FH84720608
Pendellampa MALUMA 35 cm, rosa, Fritz Hansen
5 164 kr –9 %
4 694 kr
FH94723601
Pendellampa MONKEY SWING 59 cm, vit, Seletti
3 900 kr
SLT14875
Pendellampa MONKEY WITH ROPE 76,5 cm, vit, Seletti SLT14883
Pendellampa YAMA, grön, Hübsch
1 794 kr
HU991304
Taklampa HANGING MONKEY 76,5 cm, med rep, svart, Seletti SLT14923

Pendellampor – lyser upp ditt utrymme

Vad är hängande lampor?

Pendellampor, även kända som dropplampor eller hängsellampor, är takmonterade belysningsarmaturer som dinglar från taket via ett snöre, kedja eller metallstång. Termen kommer från det faktum att den vanligtvis är upphängd som hänget på ett halsband.

På Kulina har vi hängen tillgängliga i en mängd olika stilar, storlekar, material och märken som Fritz Hansen eller Hübsch , vilket gör det enkelt att hitta den perfekta taklampan för att komplettera din inredning.

Vilka typer av pendellampor finns tillgängliga?

Rätt typ av lampor kan i hög grad påverka den övergripande känslan av innerbelysningen i ditt hus.

På Kulina har vi en anmärkningsvärd kollektion av pendellampor som är skräddarsydda för att passa varje kunds behov genom att lyfta fram distinkta material i distinkta design. Oavsett om du letar efter elegans eller minimalism har vi dig täckt!

Vi har lampor i glas om du vill lägga till sofistikering till ditt utrymme och du kan handla från våra rustika charmiga lampor i järn, en strukturerad lampa med öppen bur som subtilt exponerar lökar samtidigt som de ger befintliga dekorsystem en vintagekänsla.

Föredrar du pendellampor i minimalistisk stil? Våra aluminiumhängen ger just det, lätta material med attraktiv design som gör dem perfekta komplement till moderna hem.

Vi har även hartsgjorda djurformade pendellampor om en lekfull design passar din stil. Deras unika design skapar ett intressant och spännande uttalande som för in karaktären till ditt utrymme.

Var använder jag taklampor?

Det finns många olika applikationer för hängande lampor. Pendelbelysning används för allmän belysning, områdesbelysning och arbetsbelysning. Du kan använda dem på dina verandor såväl som i dina matsalar, kök, vardagsrum, sovrum och trapphus.

Förutom att lysa upp trånga utrymmen kan hängande lampor också användas för att uppmärksamma konstverk som skulpturer, målningar och porträtt, hängas på båda sidor av en spegel i badrummet eller på båda sidor av sängen i ditt sovrum (istället för standard). sänglampor). På ett eller annat sätt kommer pendellampor ofta att ge dig den belysning som behövs på praktiskt taget var som helst i ditt hem.

Andra kategorier av dekorativ belysning, som bordslampor, vägglampor, stående lamporoch utomhuslampor, är tillgängliga utöver våra taklampor som även inkluderar ljuskronor .