Stålkärl de Buyer
Franska kolstålspannor
för en livstid
de Buyer — ikoniska stålpannor sedan 1830
Det franska märket de Buyer har verkligen bemästrat konsten att tillverka pannor. En kolstålspanna "åldras som vin" och ju längre och oftare du använder den, desto bättre är dess egenskaper.

Naturligt non-stick
Kolstål blir non-stick genom användning. Den mörka beläggningen på ytan är precis vad du är ute efter. Du kan vanligtvis bara torka av pannan med en pappershandduk efter tillagning, ett tunt lager olja hjälper bara till att bevara den.

Optimal brunfärgning
Stål leder värme perfekt och jämnt. Samtidigt är den fast och stabil, så den inte buktar i mitten med tiden som lätta non-stick pannor. Dina stekar och pannkakor blir alltid perfekt tillagade på hela ytan.

100% naturlig
Tillverkad av 99 % järn och 1 % kol, stål är ett 100 % naturligt material. Pannorna kommer med en skyddande beläggning av organiskt bivax. De är en miljövänlig, återvinningsbar produkt med lång livslängd.

En utsökt maträtt
En panna med non-stick finish kan inte göra detta - bryningsreaktionen. På stål eller gjutjärn bryns köttet snabbt. En välsmakande skorpa bildas på ytan och saften stannar inuti. Brynt på utsidan och saftigt på insidan = mycket godare maträtt.
„De Buyer-pannor är fransk tradition rakt igenom. Nitning och kontroll sker fortfarande för hand. Bivaxet som skyddar dem från fabriken kommer från bin i kupor bredvid fabriken. Kolstål beter sig som en non-stick-panna efter inbränning, och det är ett rent naturligt och hälsosamt material. Och att göra franska crêpes i en panna som handgjorts av en fransman har verkligen sin egen charm. :-)“
Antonín Štětina, direktör Kulina.