Bartillbehör Alessi

22 items total
Presentförpackning PARROT, set i 3 delar, Alessi
New
ALGAM32SET
Presentset ANNA, set i 4 delar, Alessi
New
1 605 kr
ALGAM01SET
Barsked 36 cm, rostfritt stål, Alessi
362 kr
ALGIA29
Bartendersil THE TENDING BOX, Alessi
350 kr
ALGIA27
Bevingad korkskruv ALESSANDRO M, gul och svart, Alessi ALAM23YB
Bevingad korkskruv ANNA G, gul, Alessi
650 kr
ALAM01DY
Bevingad korkskruv ANNA G, rosa, Alessi
650 kr
ALAM01P
Bevingad korkskruv ANNA G., mörkblå, Alessi ALAM01DAZ
Bevingad korkskruv ANNA G., silver, Alessi
1 072 kr
ALAM01Z
Bevingad korkskruv ANNA G., svart, Alessi
650 kr
ALAAM01B
Cocktailrörare BÂTON LÉLÉ, Alessi
362 kr
ALGIA30
Cocktailset, 3 st, rostfritt stål, Alessi
2 227 kr
ALGIA26SET
Cocktailset, 5 st, rostfritt stål, Alessi
2 528 kr
ALGIA25SET
Ficklunta SHOT 150 ml, Alessi
662 kr
ALPG03
Flasköppnare VIRGULA 10 cm, rostfritt stål, Alessi ALFGO06
Korkskruv ALESSANDRO M, röd och vit, Alessi ALAAM23R
Mixbägare för bar 700 ml, Alessi
939 kr
ALGIA25
Servitörskorkskruv PARROT, flerfärgad, Alessi ALAAM321

Upptäck en värld av sofistikering och stil med Alessi bartillbehör. Förbättra din hemmabar eller professionella anläggning med vår exklusiva kollektion av precisionstillverkade tillbehör som är utformade för att förbättra din dryckesupplevelse.

Oavsett om du är en cocktailentusiast eller en professionell bartender, erbjuder Alessi ett brett utbud av bartillbehör för att möta dina behov. Från eleganta cocktailomrörare och snygga vinöppnare till eleganta ishinkar och fantastiska flaskproppar, kombinerar vår kollektion funktionalitet med modern design.

Varje bartillbehör från Alessi är tillverkat med största omsorg om detaljer och kvalitetsmaterial, vilket garanterar hållbarhet och lång livslängd. Våra tillbehör är inte bara praktiska verktyg, utan också exceptionella konstverk som ger känsla till alla barmiljöer.

Förbättra konsten att göra cocktails med bartillbehör från Alessi. Rör om i dina favoritdrinkar med våra precisionstillverkade cocktailomrörare som har ergonomisk design och läckagesäkra tätningar. Öppna enkelt vin med våra eleganta och effektiva korkskruvar. Håll dina drinkar perfekt kylda med våra vackert designade ishinkar.

Gör intryck med Alessi flaskproppar, med unik och kreativ design som bevarar smaken och kvaliteten på dina favoritspritdrycker. Våra bartillbehör är också en utmärkt present till alla cocktailälskare.

Upptäck vår mångsidiga kollektion av Alessi bartillbehör och förvandla din bar till en elegant och sofistikerad plats. Förbättra din dryckesupplevelse och visa din passion för hantverk och design med Alessi. Handla nu och skåla för oklanderlig smak och oförglömliga ögonblick.