Badmattor

4 items total
Badrumsmatta TWIN 60 x 100 cm, mörkgrå, Blomus BM69088
Badrumsmatta TWIN 60 x 100 cm, sand, Blomus
1 227 kr
BM69089
Badrumsmatta TWIN 60 x 60 cm, mörkgrå, Blomus BM69091
Badrumsmatta TWIN 60 x 60 cm, sand, Blomus
798 kr
BM69092

Badmattor – inget mer kallt badrumsgolv

Vad används en badmatta till?

Badrummet är ett av de mest avgörande rummen i alla hem, och det är där vi spenderar en hel del av vår tid varje dag. Badrum kan vara både funktionella och eleganta, och en badmatta är en av tillbehören som kan tillföra stilfull komfort till detta område.

Badmattor är ett viktigt badrum som kan ge elegans såväl som funktionalitet till ditt område. De är en viktig komponent i alla badrum och ger en mjuk, absorberande plattform att trampa på när man går ut ur badkaret eller duschen, vilket är anledningen till att vi vid Kulina noggrant har valt ut den bästa badmattan för dig från kända varumärken som Blomus .

Vad är skillnaden mellan badmattor och mattor?

Badmattor och mattor kan användas i badrummet för att förbättra komfort och estetik, men det finns några viktiga skillnader mellan de två som är deras avsedda funktion.

Badmattor är avsedda att användas i badrummet och är avsedda att absorbera vatten och undvika halkar och fall när de lämnar badkaret eller duschen, medan mattor kan användas på flera ställen runt huset för att ge hemtrevnad.

Mattor, till skillnad från badmattor, är vanligtvis inte avsedda att absorbera vatten och kan sakna en halkfri baksida. Detta gör dem osäkra för användning i badrum, där säkerheten är av största vikt.

Hur tar jag hand om och underhåller min badmatta?

Korrekt skötsel och underhåll av din badmatta krävs för att garantera att den förblir ren, sanitär och i gott skick, så att den ser fräsch ut och luktar fräsch. Här är några förslag på hur du rengör din badmatta:

  • Tvätta den ofta: Beroende på hur ofta du använder din badmatta bör du tvätta den var eller varannan vecka. Du kan också kontrollera skötseletiketten för specifika tvättråd.
  • Häng den på tork: Häng din badmatta på tork efter varje användning för att förhindra att mögel och mögel växer. Du kan använda ett handduksställ för att göra detta.
  • Skaka bort extra vatten: För att förhindra att överflödig fukt samlas i din badmatta skakar du den kraftigt efter varje användning.
  • Undvik blekmedel och sköljmedel: Blekmedel och sköljmedel kan skada fibrerna i din badmatta och bör undvikas.

Du kan hålla din badmatta ren, sanitär och i gott skick i flera år genom att följa dessa enkla skötsel- och underhållsförslag.

För att ge ännu mer komfort och mysighet till din interiör, se till att välja de bästa handdukshängarna för att hålla ordning på dina handdukar och låt dem torka ordentligt efter användning.