Knivar Dellinger
-
Sets (122)
Förstklassig köksutrustning och en populär present -
Tillbehör (100)
Tillbehör för lång livslängd på knivarna -
Kockknivar (95)
Basen i köket, universal för kött och grönsaker -
Universal (25)
En kortare och smalare variant av kockkniven -
Japanskt (78)
Konsten att skära i varje snitt -
Santoku (44)
Japanska kockknivar för precision och snabbhet -
För bröd (50)
Tandat blad för hårt skal -
Klyvare (20)
Skärpa och tungt blad för ben och leder -
Slaktarknivar (13)
Stark, kraftig och vass, för att skära stora bitar -
Filéning (14)
Flexibelt långt blad för tunna filéer -
Urbening (14)
Smal och fast för arbete vid ben, på fågel och senor -
Skivning (9)
Långt blad för jämna skivor av kött -
Späck (26)
Smal klinga för att späcka kött -
Skärning (5)
Längre blad för att skära större köttbitar -
Tranchering (1)
Vass spets för att portionera fjäderfä -
För stekar (11)
För en verklig njutning av kött och bönor -
Skinka (23)
Långt och slätt blad för tunna skivor -
För lax (1)
Lång och tunn för perfekta filéer -
För skalning (9)
Rundade små knivar för grönsaker och frukt -
För avskalning (38)
Små knivar för fina och exakta snitt -
Tomat (7)
Tänder för ett jämnt snitt genom skalet, för tomater och citroner -
För ost (12)
Med hål för att förhindra fastklibbning, för mjuka och hårda ostar -
För bakverk (1)
Precisionsskärning utan smulor -
Fickknivar (17)
Vikbar kniv för fickan, ryggsäcken eller bilen -
Hur man väljer en kockkniv: Komplett guide
-
Hur man väljer rätt knivlängd
-
Hur man väljer en kort kniv: Komplett guide
Filter
56 objekt totalt