Eva Solo Nordic kitchen

Eva Solo
Eva Solo
Nordic Kitchen
Tyst lyx i ditt kök
Förkroppsligar essensen av kvalitativ skandinavisk design
Hur uppnår man harmoni i design? Genom att matcha tillbehör och ofta använda verktyg. Eftersom de skapar atmosfären i hemmet. Det tänkte Eva Solo designers på när de skapade Nordic Kitchen kollektionen, som snabbt har blivit märkets mest populära serie. Vad gör den så speciell? Få kollektioner är så här omfattande. Med Nordic Kitchen kan du enkelt uppnå ett spektakulärt enhetligt utseende i ditt kök, genom att matcha serviser (tallrikar, koppar), köksredskap (grytor, knivar, skärbrädor) samt te- och kafferedskap. Denna kollektion förkroppsligar verkligen essensen av kvalitativ skandinavisk design:

ikona
Tidlös
Elegant minimalism är inte föremål för trender. Det är också lätt att kombinera med andra mer distinkta bitar.
ikona
Praktisk
De svarta stengodstallrikarna och skålarna är diskmaskinsäkra och kan värmas i mikrovågsugn eller konventionell ugn.
ikona
Lugnt lyxigt
Den matta finishen och ekträet ger den ett förstklassigt utseende och känsla och är mycket behaglig att röra vid. Lyx talar genom kvaliteten på material och hantverk.

Eva Solo

Allt för din vackra morgon

Nordic Kitchen serien glömmer inte de redskap och föremål som vanligtvis står på bänken eller vårt skrivbord och därmed är en del av designen av vårt hem. Som vattenkokare eller termosar.

Kaffeälskare kommer att vara glada över den designbelönade termosen / franska pressen. Med en lätt klämning kan du förbereda 1 liter kaffe, som håller värmen i flera timmar.

Snygga grytor och kärl

Gillar du gjutjärnspannor och grytor, men du är ingen kroppsbyggare? Gjutjärn har bra egenskaper, men det är tungt. Grytorna i Nordic Kitchen serien ser ut som gjutjärn, men är tillverkade i lätt aluminium. Och de kommer inte att svika dig i prestanda heller!

Du kan välja antingen den djärva "helsvarta" stilen i hela din serie eller en "mix & match" kombination med rostfria stålvarianter.

Nadpis blok s obrázkem VPRAVO

Svart behöver inte vara tungt
ikona
Gjutjärnsutseende
Nordic Kitchen grytor och kärl ser ut som svart tungt gjutjärn, men är gjorda av lätt aluminium. Med fantastiska prestandafunktioner.
ikona
Utmärkt värmeledning
Det inre aluminiumskiktet säkerställer snabb och jämn värmefördelning och kokkärlen är lätta att hantera. Magnetbasen garanterar stabilitet och är lämplig för alla typer av värmekällor, inklusive induktion.
Bild
ikona
Non-adhesive
Fyra lager patenterad Slip-Let® beläggning av hög kvalitet garanterar non-stick-yta och hälsosäkerhet. Ytan är fri från PFOA och PTFE och är mycket lättskött. Vi rekommenderar att rengöra den lätt under vatten och torka med en trasa.
ikona
Mixa & matcha
Bygg ditt eget set. Kombinera "gjutjärnsutseendet" med traditionellt rostfritt stål. Båda varianterna har samma funktioner och handtag i naturlig ek, behagliga att röra vid.
59 items total
Elektrisk vattenkokare NORDIC KITCHEN 1,5 l, Eva Solo ES502740
Serveringsbricka NORDIC KITCHEN 35 cm, Eva Solo
Outlet
1 336 kr
ES520416
Tekanna NORDIC KITCHEN 1 l, svart, Eva Solo
578 kr
ES502755
Termoskanna NORDIC KITCHEN 1 l, trähandtag, svart, Eva Solo ES502756
Brödkniv NORDIC KITCHEN 24 cm, Eva Solo
2 287 kr
ES515404
Gryta NORDIC KITCHEN 24 cm, 4,5 l, Eva Solo
1 926 kr
ES280245
Gryta NORDIC KITCHEN 26 cm,med lock, gjutjärn, Eva Solo ES280260
Kastrull NORDIC KITCHEN 16 cm, med lock, Eva Solo ES280216
Up
More products