Wok AFFINITY 32 cm, De Buyer

Code: DB374332
Brand: de Buyer
4 079 kr –16 %
Wok AFFINITY 32 cm, De Buyer
4 079 kr –16 % 3 417 kr
Lager (2 pcs)

Den högkvalitativa woken i rostfritt stål från Affinity-serien är tillverkad av femskiktsmaterial med en högglanspolerad yta. De vackert rundade formerna är tillverkade av ett enda material och tillsammans med de nitade handtagen är de ett tecken på det kvalitetshantverk som är kännetecknet för det välkända franska varumärket de Buyer typiskt för det franska varumärket.

Detailed information

Product detailed description

Den högkvalitativa woken i rostfritt stål från Affinity-serien är tillverkad av femskiktsmaterial med en högglanspolerad yta. De vackert rundade formerna är tillverkade av ett enda material och tillsammans med de nitade handtagen är de ett tecken på det kvalitetshantverk som är kännetecknet för det välkända franska varumärket de Buyer typiskt för det franska varumärket.

Affinity funktionella stekpannor kombinerar användbarheten hos slitstarkt rostfritt stål och värmeledande aluminium. Det unika materialet består av ett inre lager av 18/10 rostfritt stål, tre lager av aluminium och ett yttre rostfritt ferromagnetiskt lager för perfekt värmeledning vid induktion. Stekpannorna reagerar snabbt på förändringar i kokkällans temperatur och sprider värmen snabbt och jämnt över hela ytan. Perfekt för hälsosam matlagning med vitaminbevarande, reducerande såser eller stekning vid höga temperaturer.

Rostfritt stål är hygieniskt rent, absorberar inte smak eller lukt och är lätt att rengöra. Affinity-pannor är lämpliga för alla typer av hällar, inklusive induktion, och för användning i en traditionell ugn. För att spara tid och energi kan de diskas i diskmaskin.

  • Rostfri panna i puristisk design
  • Högblank polerad yta för enkelt underhåll
  • Tillverkad av 5-skiktsmaterial: rostfritt stål / aluminium / rostfritt stål
  • För perfekt värmeledningsförmåga, lämplig för hälsosam matlagning med bevarande av vitaminer
  • Reagerar snabbt på värme, värmer hela innehållet på en gång, energieffektiv
  • Materialets tjocklek varierar från 2,3 - 2,8 mm beroende på typ och storlek
  • Köksredskap med lång livslängd som inte deformeras vid höga temperaturer
  • Lämplig för alla värmekällor inklusive induktion, kan även användas i en traditionell ugn
  • Nitar i rostfritt stål för ergonomiskt grepp
  • Tål maskindisk

Franska sällskapet de Buyersom grundades 1830, har varit erkänt i årtionden, särskilt inom den professionella gastronomisektorn. Med köksredskapsserien Affinity utökar företaget sin räckvidd till krävande hushåll. Köksredskap med en speciell ferromagnetisk botten är lämpliga för alla typer av spisar, men särskilt för induktion. Den moderna designen med de böjda formerna i Affinity-serien passar in i alla typer av hem. Tack vare sin långa livslängd och utmärkta användbarhet är de Buyer köksredskap den perfekta presenten för alla.

Additional parameters

Category: Wokar
Weight: 2 kg
Margin: E
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Samling: de Buyer Affinity
Storlek: 32 cm
Produktinformation: Lämplig för induktionsspis
Material: Rostfritt stål
Produkttyp: WOK

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

✓ de Buyer je francouzský výrobce vysoce kvalitního kuchyňského vybavení
Hrnce, pánve, kastroly, kuchyňské náčiní
✓ Tradiční rodinná firma
✓ Založena r. 1830, inovace, ekologie, maximální kvalita

109140

Společnost de Buyer byla založena před téměř 190 lety ve francouzském Faymont-Val d’Ajol. Hrdá na své kořeny, obhajuje tradici a kvalitu francouzského designu do dnešních dnů. Výroba nádobí je ze značné části dělána ručně a svou roli hraje i po desetiletí předávané know-how.

De Buyer je tradiční rodinná firma založená roku 1830 ve Francii, která navrhuje a vyrábí prvotřídní gastronomické potřeby jako např. hrnce, kastroly, pánve nebo různé kuchyňské náčiní. Výrobky de Buyer jsou exportovány do více jak 95 zemí po celém světě a značka je též považována za významného inovátora, přihlašujícího tucet nových patentů ročně. Mezi nejvýznamnější inovace v posledních letech patří měděné nádobí PRIMA MATERA. Tato exkluzivní série se speciálním feromagnetickým dnem zprostředkovává tepelné vlastnosti měděného nádobí také pro majitele indukčních sporáků.