Väggspeglar

9 items total
Väggspegel RIM 50 cm, ljusbrun, Blomus
2 167 kr
BM66002
Väggspegel RIM 70 cm, svart, aluminium, Zone Denmark ZO14643
Väggspegel RIM 80 cm, grå, Blomus
4 490 kr
BM65922
Väggspegel RIM 80 cm, khaki, Blomus
Outlet
4 490 kr
BM65924
Väggspegel RIM 80 cm, ljusbrun, Blomus
4 490 kr
BM65923
Väggspegel RIM, varmgrå, Blomus
2 167 kr
BM66001
Väggspegel ROUND 84 cm, rosa/blå, Fritz Hansen FH840310

Väggspeglar – gör att ditt rum känns större

Vad gör väggspeglar för inredningen?

Väggspeglar fungerar som mångsidiga och slagkraftiga inredningselement med flera fördelar:

 • Förbättrat utrymme: Speglar utökar visuellt ett rum, vilket gör att det känns större och mer öppet. Att placera speglar strategiskt kan skapa en illusion av djup, särskilt i mindre utrymmen.

 • Ökat ljus: Speglar reflekterar naturligt och artificiellt ljus, vilket effektivt lyser upp ett rum. De hjälper till att fördela ljuset jämnare och kan till och med få ett rum att se soligare och mer inbjudande ut.

 • Dekorativa accenter: Speglar finns i olika former, storlekar och ramar, vilket ger en dekorativ stil till väggarna. De kan fungera som kontaktpunkter eller kompletterande delar som förbättrar estetiken i ett rum.

 • Visuellt intresse: Speglar introducerar textur och dimension till interiörer. Deras reflekterande ytor lägger till komplexitet och en touch av sofistikering, vilket bryter upp monotonin i designen.

 • Konstnärliga reflektioner: Speglar kan fånga och reflektera skönheten i konst, möbler och arkitektoniska detaljer, så att du kan njuta av flera perspektiv på din inredning.

 • Illusion of Height: Höga speglar kan skapa ett vertikalt fokus och visuellt förlänga höjden på ett rum, vilket kan vara särskilt användbart i utrymmen med lägre tak.

 • Balans och symmetri: Att placera speglar symmetriskt eller i par kan skapa en känsla av balans och harmoni i ett rums layout.

 • Funktionell användning: Speglar är praktiska för personlig skötsel och kläder, särskilt när de placeras i entréer, korridorer eller omklädningsutrymmen.

 • Utsikter och landskap: Speglar kan placeras för att fånga utomhusvyer, grönska eller intressant arkitektur, vilket effektivt tar in utomhus inomhus.

 • Små utrymmen: Speglar är särskilt användbara i små rum eller smala korridorer där de kan få området att kännas mindre trångt och mer inbjudande.

 • Design Statement: Speglar kan fungera som statement-detaljer och visa upp unika ramar eller former som speglar din personliga stil.

Överlag bidrar väggspeglar till estetiken, funktionaliteten och den övergripande atmosfären i en interiör. Genom att noggrant välja deras placering och design kan du utnyttja deras transformativa kraft för att höja dina livsutrymmen.

Våra dekorativa väggspeglar finns i ett brett utbud av storlekar och former för ditt hus eller lägenhet, så att du kan ge varje utrymme sin egen individuella stil. Väggspeglar är ett bra sätt att sammanföra din rumsdesign och kan hjälpa dig att skapa mer utrymme i ditt hus. Speglar är fantastiska för att skapa ett rymligt utseende och öppna även de minsta studiolägenheter eller korridorer! Vi har även en samling stående speglar. Titta på dom!

Hur rengör jag en smutsig väggspegel?

För att bli av med all smuts på din spegel, först eliminera eventuellt damm med en torr trasa. Rengör sedan försiktigt spegeln med en klick skrynkligt tidningspapper som har doppats i vatten och en liten bit vinäger. För en ränderfri finish, glid helt enkelt över ytan i en vertikal eller horisontell rörelse istället för att försöka arbeta in den. Var noga med att inte låta den ramlösa spegelns kanter bli eller förbli våta under en längre tid. Använd en ren trasa för att polera ytan till en lysande glans.

Vad ska jag tänka på när jag väljer en spegel?

När du väljer en väggspegel är det viktigt att ta hänsyn till storleken på utrymmet, inredningen och din egen smak. Om du vill kolla din look i en spegel behöver du en som är större och i ögonhöjd. Om du vill använda en spegel för att få rummet att se större ut kan du välja en som är bredare än den är hög.

Om du vill sätta stil på ett utrymme är att välja en spegel med en iögonfallande ram eller en med en ovanlig design, som spegelblomman på Kulina, fantastiska alternativ.

På Kulina försöker vi ge dig ett brett utbud av alternativ för ditt hem. Det är därför vi erbjuder en omfattande samling väggspeglar till salu på vår webbplats, inklusive väggspeglar från tillverkare som Blomus, Bloomingville, och Zone Danmark .

Väggspeglar pryder oss med sin närvaro, och erbjuder en mängd alternativ för att passa alla utrymmen och stilar. Från petita och känsliga bågar som viskar av subtil skönhet till storslagna och majestätiska speglar som lockar uppmärksamhet, det finns en storlek för varje vision och en reflektion som talar till din unika smak.