Wok FERRARA 28 cm, Ballarini

Code: BAL1000968
Brand: Ballarini
951 kr
Lager (3 pcs)

Prova woken med den unika non-stick ytan Granitium Extreme från Ferrara-kollektionen. Den italienska tillverkaren Ballarini har varit en del av Zwilling-koncernen sedan 2015.

Detailed information

Product detailed description

Ballarini Ferrara Wok, 28 cm

Wokpannor är mycket populära, inte bara för att de ger köket en asiatisk touch, utan också för att de är så mångsidiga. Oavsett om du vill laga en god curry eller en enkel sås är en non-stick wok perfekt.

  • Vi rekommenderar handtvätt
  • Non-stick wok lämplig för induktion
  • Fri från PFOA
  • Hög motståndskraft
  • Tillverkad i Italien
  • Garanti mot tillverkningsfel 5 år - du kan också använda metallsvarvare
  • Dekor av granit

Kom ihåg att välja lämpligt lock med ett speciellt handtag.

Italienska köksredskap Ballarini är inte bara en designpärla för ditt kök, utan tack vare kombinationen av den italienska kärleken till god mat och tysk precision är de också av hög kvalitet. De non-stick köksredskapen från Ferrara-kollektionen är aluminium med granitdekor, där aluminiumplattan formas under högt tryck till önskad form. Ferrara non-stick stekpannor av hög kvalitet är den perfekta följeslagaren för att steka ägg, steka grönsaker, kött, fisk, potatispannkakor eller pannkakor.

Induktion

Den dubbla botten på pannan har också sitt syfte. Stål- och aluminiumskiktet med fördjupningar garanterar inte bara snabbare värmeabsorption, utan gör också detta köksredskap lämpligt för induktion.

Yta

Den non-stick, mycket motståndskraftiga Granitium Extreme-ytan består av 5 lager som är förstärkta med mineralpartiklar och är motståndskraftiga mot höga temperaturer vid matlagning utan vätska (grillning upp till 250 °C). Granitium Extreme innehåller inte PFOA och är även resistent mot metallredskap.

Handtag

Det ergonomiskt formade handtaget är värmeisolerat, så det är inte bara bekvämt att hålla i utan också säkert. Handtaget kan placeras i en ugn med en maximal temperatur på 160°C.

Additional parameters

Category: Wokar
Weight: 1.1 kg
Margin: E
K překladu: CZ AUTO
Storlek: 28 cm
Produktinformation: Lämplig för induktionsspis
Material: Aluminum
Produkttyp: WOK

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: