Stekpanna FERRARA GRANITIUM EXTREME 24 cm, Ballarini

Code: BAL1000954
Brand: Ballarini
807 kr
Utsålt
The item has been sold out…

Prova den djupa pannan med den unika non-stick ytan Granitium Extreme från Ferrara-kollektionen. Den italienska tillverkaren Ballarini har varit en del av Zwilling-koncernen sedan 2015.

Detailed information

Product detailed description

Ballarini Ferrara stekpanna, 24 cm

Om du letar efter en non-stick stekpanna som inte bara är perfekt för tillagning av grytor, utan även om du ofta vill bjuda ett större sällskap på rostade grönsaker eller kött, eller typiska tjeckiska såser, kommer stekpannan från Ferrara-kollektionen att vara perfekt för dig. Den har inte bara en non-stick-yta i Granitium Extreme, utan är även lämplig för induktionshällar.

Välj mellan 24 och 28 cm.

  • Vi rekommenderar handtvätt
  • Non-stick panna lämplig för induktion
  • Fri från PFOA
  • Hög motståndskraft
  • Tillverkad i Italien
  • Garanti mot tillverkningsfel 5 år - du kan också använda metallsvarvare
  • Dekor av granit
  • Termopunkt

Kom ihåg att välja lämpligt lock med ett speciellt handtag.

Italienska köksredskap Ballarini är inte bara en designpärla för ditt kök, utan tack vare kombinationen av den italienska kärleken till god mat och tysk precision är de också av hög kvalitet. De non-stick köksredskapen från Ferrara-kollektionen är aluminium med granitdekor, där aluminiumplattan formas under högt tryck till önskad form. Ferrara non-stick stekpannor av hög kvalitet är den perfekta följeslagaren för att steka ägg, steka grönsaker, kött, fisk, potatispannkakor eller pannkakor.

Induktion

Den dubbla botten på pannan har också sitt syfte. Stål- och aluminiumskiktet med försänkningar garanterar inte bara snabbare värmeabsorption, utan gör också dessa stekpannor lämpliga för induktion.

Yta

Den non-stick, mycket motståndskraftiga Granitium Extreme-ytan består av 5 lager som är förstärkta med mineralpartiklar och är motståndskraftiga mot höga temperaturer vid matlagning utan vätska (grillning upp till 250 °C). Granitium Extreme innehåller inte PFOA och är även resistent mot metallredskap.

Handtag-Termopunkt

Det ergonomiskt formade handtaget är värmeisolerat, så det är inte bara bekvämt att hålla i utan också säkert. Dessutom är den utrustad med den patenterade Thermopoint, som varnar dig för rätt värme i kastrullen genom dess färg. Handtaget kan placeras i en ugn med en maximal temperatur på 160°C.

Additional parameters

Category: Sautegrytor
Weight: 0.94 kg
Margin: E
K překladu: CZ AUTO
Storlek: 24 cm
Produktinformation: Lämplig för induktionsspis
Material: Aluminum
Produkttyp: Universell panna
The item has been sold out…

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: